Proiectul 346 - Design olandez

Compania Chopperdome din Amsterdam a fost stabilita cu opt ani in urma.
Magazinul este specializat in cruisere, bicicletele chopper si lowrider, iar scopul sau principal este de a dezvolta si furniza piese personalizate si biciclete customizate.
In prezent, portofoliul companiei include mai multe branduri importante in aceasta nisa de piata si ofera mai mult de 1000 de produse. Echipa celor de la Chopperdome se dedica, intr-un mod extrem de profesionist, indeplinirii cerintelor numerosilor clienti din intreaga lume. Chopperdome a adus o contributie importanta lumii bicicletelor cruiser, prin introducerea propriul sau brand: Project 346.

 

zona3d.ro


Primul produs, din aceasta linie este Basman; un cruiser original olandez, proiectat ca o combinatie intre cruiserele clasice si bicicletele destinate barbatilor mai solizi.
Oamenii inalti nu mai trebuie sa se pozitioneze incomod pe bicicletele lor; designul unicat al seii in forma de -T- face ca ansamblul bicicletei sa se adreseze perfect dimensiunilor intre 1.70m si 2.00m. Cadrul este de asemenea proiectat pentru tot felul de scopuri personalizate,in scopul de a crea un proiect cu totul si cu totul special. Proiectul 346 prezinta, de asemenea, o linie de piese unicat, destinate pasionatilor si nu numai.

 

zona3d.ro

 

Colaborarile celor de Chopperodme, realizate impreuna cu prieteni si entuziasti, au condus la elaborarea unor combinatii extraodinare. Cadrul bicicletei, denumit Basman, care s-a construit din kituri, au facut ca aceasta bicicleta cruiser sa fie una din cele mai cele mai personalizate din Europa. Aceste modele au incept sa fie importate atat in Canada, precum si in SUA.

 

zona3d.ro

zona3d.ro


Colectia 2010 va oferi unele modele clasice cum ar fi negru lucios si cel hotrod. Totodata, serile 107SL sau 107SMS, vor avea toate noile ghidoane in forma de luna - tip Indian, anvelope 346 BALLOON si o configurare imbunatatita pentru aripi.


Proiectul 346 - este realizat din pasiunea pentru biciclete si dragostea pentru design.

 

zona3d.ro

zona3d.ro