Proiect educational

"SA STII MAI MULTE: DESPRE ISTORIA FEROVIARA, DESPRE TRENUL REGAL AL ROMANIEI, DESPRE MUZEUL CAILOR FERATE;

SA FII MAI BUN: CU MEDIUL INCONJURATOR, FOLOSIND CA MIJLOC DE TRANSPORT – TRENUL”

 

 

 

Ministerul Educatiei Nationale in colaborare cu Ministerul Transporturilor, prin Centrul National de Calificare si Instruire Feroviara – CENAFER si Societatea Feroviara de Turism „SFT – CFR” SA, in cadrul saptamanii “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, deruleaza in perioada 01 – 07 aprilie 2013 proiectul educational:

"Sa stii mai multe: despre istoria feroviara, despre trenul regal al Romaniei, despre Muzeul Cailor Ferate;

 Sa fii mai bun: cu mediul inconjurator, folosind ca mijloc de transport – trenul


Zona3d.ro


Lansarea proiectului va avea loc Ón data de 01 aprilie 2013, ora 10.00 la Salonul Oficial al Garii de Nord din Bucuresti.

In această perioada se va putea vizita trenul regal care se va afla la linia 14 din Gara de Nord precum si salile Muzeului Cailor Ferate, situate in imediata vecinatate a acestui tren.

Dupa parcurgerea vagoanelor trenului regal, vizitatorii vor fi indrumati catre Muzeul Cailor Ferate. De aceasta data, accesul in muzeu se va face prin poarta muzeului redeschisa cu aceasta ocazie, dupa mai bine 20 de ani, la peronul liniei 14.

Proiectul are ca scop imbogatirea cunostintelor elevilor si a vizitatorilor, referitoare la istoria feroviara din Romania si la benficiile transportului feroviar din perspectiva protejarii mediului inconjurator.


zona3d.rozona3d.rozona3d.ro